White Chocolate Lamington



Ingrediente blat :
200 g ciocolata alba,
120 g margarina sau unt,
180 g faina,
50 g lapte praf,
50 g zahar pudra,
3 oua,
1/2 plic praf de copt,
Pentru glazura :
100 g ciocolata alba,
1 cub unt,
1 lingurita apa,
+
fulgi de cocos
Mod de preparare:
Topim ciocolata si margarina separat si le lasam sa se racoreasca.
 Mixam ouale cu zaharul si laptele praf pana isi dubleaza volumul si devin spumoase.
 Adaugam ciocolata si margarina racite si amestecam.
Acum adaugam faina cernuta cu praful de copt si amestecam cu o lingura.
Turnam compozitia intr-o tava (26x20 cm) tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru cca 40 minute.
Lasati prajitura sa se raceasca complet.
 Eu am facut-o de cu seara si a doua zi am glazurat-o.
Topim ciocolata imrepuna cu untul si lingurita de apa pe bain-marie, o lasam sa se racoreasca usor si dam prin ea prajitura taiata cuburi, dupa care tavalim cuburile prin cocos.
Enjoy! 




Comentarii