joi, 1 iunie 2017

Cheesecake Dukan



  • Ingrediente crusta:
  • 1 ou intreg + un albus de ou
  • un praf de sare
  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 1 lingura zahar
Crema de branza:
  • 250 g branza de vaci cu 0,2 % grasime
  • un iaurt mic cu 0 % grasime
  • 2 linguri indulcitor (xylitol)
  • 1 ou
  • esenta de vanilie

Mod de preparare:

Prima data ne ocupam de blat :
Separam ouale. Mixam galbenusul cu zaharul.
 Mixam albusurile cu un praf de sare.
 Adaugam peste galbenus,albusurile si cele 4 linguri de tarate. 
Amestecam cu dosul unei linguri,incet pentru a nu se lasa albusurile.
 Tapetam o tava cu hartie de copt,turnam compozitia si o dam la cuptor pentru cca 25 de minute,pana s-a rumenit. Intre timp pregatim crema: Mixam oul cu indulcitorul,branza,zaharul si esenta de vanilie.
 Dupa ce s-a rumenit blatul,turnam crema peste si il mai dam la cuptor pentru cca 25-30 de minute,pana s-a inchegat crema.
 Il lasam la racit dupa care il putem taia. Pofta Buna!
Cheesecake-ul se poate consuma atat in etapa de atac cat si in croaziera .
Cei ce sunt in etapa de atac il puteti consuma in 3 zile/persoana,iar cei ce sunt in etapa de croaziera il pot consuma in 2 zile/persoana.
Am folosit o tava de chec.

Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!