joi, 1 iunie 2017

Chiftele cu cascaval



Ingrediente:
  • 500 g carne tocata,
  • 2 oua,
  • 5 catei de usturoi,
  • o legatura patrunjel,
  • 2 felii de paine,
  • sare,piper si boia dupa gust,
  • cascaval
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Eu de aceasta data am folosit carne de porc pe care am tocat-o, insa voi puteti folosi carne tocata amestec sau carne de pui etc.
Taiem cascavalul cubulete de marime medie (daca vreti chiftelute mici atunci taiati si cascavalul cubulete mici). Amestecam intr-un bol carnea tocata, ouale, usturoiul pisat, patrunjelul tocat marunt, painea inmuiata usor in apa, sare, piper si boia dupa gust.
 Framantam foarte bine aceasta compozitie, dupa care ne apucam sa formam chiftelutele. 
"Imbracam" bucatile de cascaval in amestecul de mai sus si prajim chifetele in ulei incins, pana se rumenesc pe toate partile. 
Le scoatem pe un servet absorbant si le servim.

Pofta Buna!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!