Chiftele cu ciuperci si soia (de post)



Ingrediente:
  • 100 g soia,
  • 200 g ciuperci,
  • 1 ceapa mare,
  • 5 catei usturoi,
  • 1 morcov,
  • 1 legatura patrunjel,
  • 1 felie de paine,
  • sare,
  • piper,
  • ulei

Mod de preparare:

Punem intr-o oala la fiert soia cu putina sare si o lasam pana se umfla,dupa care o lasam la strecurat. 
Intr-o alta oala,punem la fiert ciupercile curatate si morcovul,dupa 10 minute,oprim focul si le lasam sa se racoreasca. 
Tocam ceapa,usturoiul si patrunjelul,dam morcovul pe razatoare . 
Mixam intr-un robot soia si ciupercile si le amestecam cu ceapa,morcovul,patrunjelul,painea inmuiata,sare si piper dupa gust. 
Le framantam cu mana si adaugam ulei,pana se leaga compozitia. 
Formam mingiute,pe care le punem intr-o tava pe hartie de copt si le dam la cuptor pentru cca 30 de minute,pana se rumenesc frumos.

Pofta Buna !



Comentarii