Chiftele cu ciuperci si soia (de post)
Ingrediente:
- 100 g soia,
- 200 g ciuperci,
- 1 ceapa mare,
- 5 catei usturoi,
- 1 morcov,
- 1 legatura patrunjel,
- 1 felie de paine,
- sare,
- piper,
- ulei
Mod de preparare:
Punem intr-o oala la fiert soia cu putina sare si o lasam pana se umfla,dupa care o lasam la strecurat.
Intr-o alta oala,punem la fiert ciupercile curatate si morcovul,dupa 10 minute,oprim focul si le lasam sa se racoreasca.
Tocam ceapa,usturoiul si patrunjelul,dam morcovul pe razatoare .
Mixam intr-un robot soia si ciupercile si le amestecam cu ceapa,morcovul,patrunjelul,painea inmuiata,sare si piper dupa gust.
Le framantam cu mana si adaugam ulei,pana se leaga compozitia.
Formam mingiute,pe care le punem intr-o tava pe hartie de copt si le dam la cuptor pentru cca 30 de minute,pana se rumenesc frumos.
Pofta Buna !
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!