luni, 5 iunie 2017

Gratin cu varza de bruxelle


Ingrediente :
200 g tagliatelle
150 g kaizer/muschi file
250 g varza de bruxelle
200 g branza moldovita
100 g telemea de vaca
2 oua
sare , piper, oregano

Mod de preparare:
Punem pastele la fiert in apa cu sare si putin ulei. 
Le lasam la scurs si le stopim cu putin ulei pentru a nu se lipii.
Curatam de impuritati varza, o spalam bine si o punem la fiert in apa clocotita cu sare. Taiem kaizer-ul cubulete si le calim in putin ulei de masline.
Amestecam ouale, branza, kaizer-ul si condimente dupa gust.
 Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, punem un strat mai gros din paste, asezam varza
de bruxelle si turnam compozitia de oua si branza.
Acoperim cu telemea rasa si dam la cuptor pentru cca 45 de minute, pana incepe si se rumeneste frumos.
Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!