joi, 1 iunie 2017

Pesto Alla Genovese


Ingrediente:
  • 1 mana cu frunze de busuioc
  • 100 ml ulei de masline
  • 2-3 catei de usturoi
  • linguri muguri de pin
  • 100 g parmezan ras
  •  putina sare

Mod de preparare:

Initial aceasta reteta se face intr-un mojar,dar eu cum nu am avut am facut totul in robotul de bucatarie si plus de asta se face si mult mai repede:P. 
Punem ingredientele,inafara de ulei in robotul de bucataie si blenduim totul pana devine o pasta. 
Scoatem compozitia intr-un bol,adaugam uleiul de masline,putin cate putin si amestecam pana devine un sos cremos. 
Se consuma pe moment cu paste sau se poate pastra in frigider intr-un borcan inchis pentru cateva zile.
Pofta Buna !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!