Prajitura cu foaie zdrobita
Ingrediente:
Foi:
- 500 g faina,
- 150 g zahar,
- 1 plic praf de copt,
- 3 galbenusuri,
- 250 g margarina,
Crema:
- 100 ml lapte,
- 50 ml esenta de rom,
- 150 g zahar,
- 2 linguri cacao,
- 2 linguri dulceata,
- 100 g unt
Mod de preparare:
Se framanta ingredientele de la "foi" .
Se imparte aluatul in 3 parti egale si se coc 3 foi , la foc mediu, pentru 12-15 minute,pe dosul unei tavi.
Se lasa la racit.
Pentru crema: Una din foi se zdrobeste si se amesteca cu untul la temperatura camerei,laptele,romul,zaharul,cacao si dulceata.
Peste o foaie se intinde uniform crema,se aseaza cea de-a doua foaie si se glazureaza.
Enjoy!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!