joi, 1 iunie 2017

Prajitura cu foaie zdrobita



Ingrediente: 
Foi:
  • 500 g faina,
  • 150 g zahar,
  • 1 plic praf de copt,
  • 3 galbenusuri,
  • 250 g margarina,
Crema:
  • 100 ml lapte,
  • 50 ml esenta de rom,
  • 150 g zahar,
  • 2 linguri cacao,
  • 2 linguri dulceata,
  • 100 g unt

Mod de preparare:

Se framanta ingredientele de la "foi" .
Se imparte aluatul in 3 parti egale si se coc 3 foi , la foc mediu, pentru 12-15 minute,pe dosul unei tavi.
Se lasa la racit.
Pentru crema: Una din foi se zdrobeste si se amesteca cu untul la temperatura camerei,laptele,romul,zaharul,cacao si dulceata. 
Peste o foaie se intinde uniform crema,se aseaza cea de-a doua foaie si se glazureaza.

Enjoy!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!