joi, 1 iunie 2017

Pui pe pat de varza



Ingrediente:
  • 1 varza alba
  • 1 piept de pui file
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei galben
  • 2 morcovi
  • marar
  • cimbru
  • sare,piper
  • 100 ml vin
  • foi dafin
  • condiment pentru pui
  • ulei

Mod de preparare:

Taiem varza fideluta,dam morcovii pe razatoare,taiem ardeiul fasii,usturoiul feliute si ceapa julien.
 Calim legumele de mai sus intr-o lingura de ulei,pana s-au inmuiat cat de cat,condimentam cu sare,piper,marar si cimbru. 
Intre timp taiem pieptul de pui fasii sau felii si le condimentam. 
Punem legumele calite intr-un vas de yena,deasupra asezam pieptul de pui.
 Adaugam cateva foi dafin,vinul si putina apa. 
Acoperim cu capac sau folie de aluminiu si dam la cuptor pentru cca 1h. 
Dupa 40 de minut,luam folia sau capacul jos si o lasam sa se mai patrunda.

Pofta Buna !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!