Banana Bread


 
Buna dragii mei !
Pentru azi v-am pregatit un desert bine cunoscut, Banana Bread.
De data aceasta eu am ales sa fac acest desert mai sanatos asa ca, va invit sa urmariti mai jos ingredientele si modul de preparare.
Pentru a urmari aceasta reteta video, click AICI.
 
Ingrediente:
250 g faina alba
150 g faina de cocos
1 plic praf de copt
un praf de sare
50 g cacao/pudra de roscove
400 g banana (Decojite)
2-3 linguri de miere
200 ml lapte nuci/lapte de soia
150 g unt cocos
2 oua
+fulgi de migdale
 
Mod de preprare:
Intr-un bol incapator, cernem faina alba, aduagam praful de copt, sarea, faina de cocos si cacao.
Blenduim bananele cu 2-3 linguri de miere, depinde cat de dulce doriti sa fie desertul.
Adaugam peste mixul de faina si piureul de banana, ouale, laptele de nuci si untul topit.
Mixam compozitia pana se omogenizeaza complet.
*Avand in vedere ca faina de cocos 'cere' mai mult lichid, avem grija ca la final sa avem o compozitie usor lichida, nu foarte groasa.
* In cazul in care compozitia noastra este prea groasa mai adaugam putin lapte si omogenizam.
Turnam compozitia intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt, presaram fulgi de migdale si dam la cuptor pentru cca. 45 de minute.
Ne dam seama cand este gata, cand incepe sa se dezlipeasca checul de peretii tavii.
Va rezulta un chec dens si umed.
Enjoy !
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Comentarii