Negresa vegana cu unt de arahide




 
Bine v-am regasit !
Azi am pregatit pentru voi un desert, o negresa sanatoasa si delicioasa !
Se face rapid iar rezultatul este unul care va fi cu siguranta pe placul vostru !
 
Ingrediente:
380 g banane decojite (3 banane mari)
90 g unt cocos
50 g zahar sau 2 linguri miere
30 g cacao
75 ml lapte de soia
150 g faina
+2 linguri unt de arahide
1 lingurita unt cocos
 
Mod de preparare:
Intr-un bol incapator, pisam bananele cu furculita.
Adaugam 90 g unt cocos topit, zaharul, laptele si cacao.
Mixam pana se incorporeaza totul.
Adaugam 150 g faina alba cernuta si mixam din nou pana incorporam si faina.
Daca cumva compozitia este foarte groasa mai adaugam 1-2 linguri lapte.
Ungem o tava de yena cu putin unt, presaram cacao si turnam compozitia de mai sus.
Topim 1 lingurita unt de cocos pe care il amestecam cu 2 linguri unt de arahide.
Adaugam in fir subtire topping-ul peste prajitura si dam la cuptor pentru cca 30 de minute, pana incepe sa se dezlipeasca de marginile tavii.
O lasam la racit dupa care o putem servii.
*Va rezulta o prajitura densa, umeda si nu foarte dulce.
*Daca doriti prajitura sa fie mai dulce mariti cantitatea de zahar.
Enjoy !
 
 


Comentarii