Waffles cu naut


 


 
Bine v-am regasit !
Daca data trecuta v-am prezentat waffles in varianta desert, azi am pentru voi o noua reteta de waffles, de data aceasta o reteta sarata.
Sunt o idee pentru un mic dejun sanatos si hranitor dar se potrivesc de minune si pentru un aperitiv.
 
Ingrediente :
1 conserva naut (400 g)
1 ceapa rosie mare
1 ardei
3-4 catei usturoi
1 ou
sare, piper
patrunjel verde, marar
+ulei de masline
*Puteti adauga condimente dupa preferintele fiecaruia
 
Mod de preparare:
Scurgem nautul si il blenduim sau il zdrobim cu furculita.
Tocam o ceapa marunt, ardeiul il taiem cubulete, usturoiul feliute.
Tocam si patrunjelul.
Punem toate ingredientele intr-un bol, adaugam oul, patrunjelul, marar si condimentele dupa gust.
In aceasta etapa nu mai blenduim compozitia ci o amestecam cu o lingura, pentru a simti legumele.
Formam mingiute de marime medie si le asezam pe rand in aparatul pentru waffles (incalzit), uns cu pensula cu putin ulei de masline.
Prajim cca. 2 minute, pana incep sa se rumeneasca.
*Dupa preferinte se poate adauga cascaval ras sau orice alte legume.
Noi le-am servit dupa cum bine puteti observa cu branza slaba (fagaras, perlute de branza) si salata de rosii, ridichi si putin ulei de masline.
Iar cealalta varianta, cu sunca Padurea Neagra si ou prajit.
Pofta buna!
 
 


Comentarii