Chiftele de naut si conopida




 
Bine v-am regasit !
Azi va las o reteta de post, niste chiftele din naut si conopida, usor de facut si foarte gustoase .
 
Ingrediente:
320 g conopida
240 g naut Sun Food
1 ceapa mare
1\2 catel usturoi
2 linguri cu varf faina integral
ulei
Frunze de patrunjel
sare, piper, pudra chimen
 
Mod de preparare:
Punem conopida la fiert in apa cu sare, dupa care o lasam la scurs pana se racoreste putin.
Separat blenduim nautul scurs cu ceapa si usturoiul.
Blenduim si conopida.
Peste ingredientele de mai sus, adaugam 2 linguri de faina, Frunze de patrunjel tocate marunt si condimente dupa gust.
Amestecam bine compozitia si formam chifetelele prima data in mingiute dupa care le aplatizam intre palme.
Incingem 1 lingurita de ulei intr-o tigaie si prajim prima data o singura chiftea pentru a incerca compozitia.
Daca chiftelele nu stau peolalta inseamna ca, compozitia a fost mai umeda si trebuie sa mai adaugam 1 lingura de faina.
Prajim chiftelele cate 2-3 minute pe fiecare parte.
Pofta buna !
 


Comentarii