Clatite cu mascarpone si sos de portocale


 
Bine v-am regasit !
Ce spuneti de un desert rapid, aromat si foarte gustos ?
 
Ingrediente :
clatite (reteta si modul de preparare mai jos)
 250 g mascarpone
Pentru sos:
2 portocale mari
50 g unt
100 g zahar
 
Pentru inceput, pregatim clatitele, vedeti Aici  ingredientele si modul de preparare.
Lasam clatitele sa se racoreasca putin.
Pentru sos: Caramelizam zaharul, dupa care adaugam sucul de la cele 2 portocale stoarse si untul, lasam sa fiarba putin, timp in care sosul va scadea si se va ingrosa.
Ungem clatitele cu mascarpone si le impaturim.
Punem clatitele intr-un bol, turnam sosul de portocale si le lasam cca. 10 minute deoparte pentru a intra sosul in ele.
*Daca doriti sa fie mai dulci clatitele, adaugati in mascarpone 1-2 linguri de zahar.
Enjoy !

Comentarii