Piept de pui umplut cu ricotta si spanac



 
Bine v-am regasit !
Va propun azi o retetea extrem de usoara, rapida, satioasa si foarte gustoasa !
 
Ingrediente:
3 buc. piept de pui dezosat
250 g ricotta
100 g baby spanac
3 linguri pesmet
ulei de masline
3-4 catei usturoi
Pentru garnitura:
cartofi
unt
sare, piper, boia
 
Mod de preparare:
Incingem o lingurita ulei de masline si calim usturoiul tocat marunt impreuna cu spanacul, pana se inmoaie spanacul.
Daca spanacul lasa apa, il strecuram bine.
Dupa ce s-a racorit spanacul, il amestecam cu ricotta si condimentam dupa gust cu sare si piper.
Pieptul de pui il taiem precum un buzunar, il condimentam cu sare, piper, boia si il umplem cu compozitia de mai sus.
Repetam operatiunea si cu celelalte doua bucati.
Presaram peste pieptul de pui, pesmet si le asezam intr-o tava pe hartie de copt.
Dam tava la cuptor pentru cca. 30 de minute, pana se rumeneste frumos.
Langa tava cu pieptul de pui, asezam cartofii "imbracati" in folie de aluminiu, fiecare separat.
Cand sunt copti cartofii, ii taiem pe din doua, presaram sare si unt.
Pofta buna !
 


Comentarii