Tarta cu branzeturi



 
Bine v-am regasit !
Azi am pregatit pentru voi o tarta cu branzeturi, perfecta pentru cina.
 
Ingrediente crusta :
200 g faina (100 g faina alba + 100 g faina neagra )
100 g unt la temperatura camerei
1 ou
sare
 
Ingrediente umplutura :
2 oua
125 g mozzarella
170 g gorgonzola
200 ml smantana lichida pentru gatit
100 g ceafa de porc afumata si uscata/bacon/kaizer
rosii
sare, piper
 
Pentru inceput pregatim crusta :
Intr-un bol cernem faina, adaugam oul, untul si un praf de sare.
Framantam pana se incorporeaza bine toate ingredientele.
Lasam deoparte pana pregatim umplutura:
Intr-un bol razalim mozzarella si gorgonzola.
Adaugam ouale, smantana lichida, sare si piper dupa gust, omogenizam bine.
Intindem aluatul cu sucitorul dupa care il punem intr-o forma rotunda pentru tarte ( eu am folosit forma de silicon).
Peste aluat asezam feliile de ceafa de porc, turnam compozitia de branza iar deasupra asezam jumatati de rosii cherry.
Dam tava la cuptor pentru cca. 30 de minute, pana s-a rumenit frumos !
Pofta buna !
 


Comentarii