BUNDABERG - BEREA MEDICAMENT

 
Bine v-am regasit !
 
Azi vreau sa va prezint un produs nou, Berea Bundaberg oferita de Sano Vita .
 
Energizanta si revigoranta, aceasta bere de Ghimbir cu traditie in Australia este produsa din radacina de ghimbir - ingredient cu multe proprietati benefice pentru organismal uman.
 
Deși este mai greu să te îndrăgosteșți de gustul lui, ghimbirul este printre cele mai sănătoase condimente de pe planetă, plin de substanțe nutritive și compuși bioactivi. Știind că face parte din categoria condimentelor, parcă ti-e greu să îl asociezi cu o băutură precum berea. Cu toate acestea, popularitatea berii cu ghimbir a început să crească în întreaga lume, inclusiv la noi în țară. Nu numai că este o băutură răcoritoare și versatilă, dar aduce și beneficii pentru sănătate!
Ingredientul principal in berea cu ghimbir - radacina de ghimbir - contine compusi activi care ajuta, printre altele, la ameliorarea senzatiei de greata, combaterea inflamatiei si prevenirea dezvoltarii cancerului. Este o bautura non-alcoolica, cu aroma apropiata de cea a berii, fiind un bun inlocuitor pentru cei care nu consuma alcool sau cei care evita colorantii si aromele artificale.Energizanta si revigoranta, datorita procesului natural de fabricatie, bautura pastreaza intacte proprietatile condimentului.
 
Printre principalele avantaje ale acestei beri se enumara:
  • Iti imbunatateste sistemul imunitar
  • Este un remediu pentru starile de greata
  • Este un bun digestiv
  • Actioneaza ca un analgezic
Vine vara si, odata cu ea, dorinta de a petrece mai mult timp socializand. Nu stii cu ce bautura sa ii servesti pe cei dragi (inclusiv pe cei mici ?) Incearca berea cu ghimbir Bundaberg si mergi la sigur atat pentru cei care nu vor sau nu pot consuma alcool, cat si pentru cei care doar vor sa se racoreasca si sa se bucure de un gust unic.

!Daca nu ai incercat pana acum aceasta bere, achizitioneaza-ti Berea de pe www.sanovita.ro si beneficiezi de 15% reducere cu codul *BUCATEPEALESE*!

Comentarii