Drob de naut cu leurda, ciuperci uscate si masline



 
Bine v-am regasit !
Chiar daca de Pasti suntem obisnuiti sa pregatim drobul de miel, eu vin cu o alta varianta a drobului, una sanatoasa, satioasa si foarte gustoasa !
! Va reamintesc ca la fiecare comanda pe www.sanovita.ro beneficiatii de 15% reducere cu codul *BUCATEPEALESE* !
 
Ingrediente:
 500 g naut SanoVita
100 g ciuperci uscate
1 legatura leurda
100 g masline negre fara samburi
1 legatura patrunjel verde
1 morcov mare
1 ceapa alba mare
5 catei usturoi
sare, piper, usturoi pudra, chimen macinat
3 oua
 
Mod de preparare:
Pentru inceput punem nautul la inmuiat peste noapte ( 12 ore ).
A doua zi punem nautul la fiert in apa cu sare.
Dupa ce s-a fiert il scurgem si il lasam la racit.
Separat punem ciupercile la inmuiat pentru 30 de minute.
Intr-o tigaie calim ceapa si usturoiul tocate si morcovul dat pe razatoarea mare.
Leurda si patrunjelul verde le tocam, maslinele si ciupercile le taiem feliute.
Blenduim nautul cu morcovul, usturoiul si ceapa.
Adaugam maslinele, ciupercile, verdeturile, ouale si condimentele dupa gust.
Amestecam compozitia si o turnam intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt.
Coacem pentru 40 de minute, pana se formeaza crusta deasupra.
Lasam drobul sa se raceasca complet dupa care il putem taia.
Pofta buna !

 


 

Comentarii