Cartofi copti cu branza feta



Bine v-am regasit !
Va propun azi o reteta pentru o cina usoara care nu necesita mult timp petrecut in bucatarie.
Ingrediente :
4 cartofi de merime medie
100 g branza feta
2 linguri ulei de masline
2 catei usturoi
sare, piper, boia
rozmarin
pentru servit:
unt
Frunze de patrunjel
Mod de preparare:
Spalam cartofii si ii punem la fiert in apa cu sare, pana incep sa se inmoaie foarte putin.
Intr-un bol amestecam uleiul de masline, condimentele dupa gust si usturoiul pisat.
Asezam cartofii intr-o tava si ii zdrobim usor cu dosul unei linguri.
Turnam amestecul din ulei, peste cartofi, presaram rozmarin si adaugam branza feta sfarmata.
Dam tava la cuptor pana incep sa se rumeneasca frumos.
Cand s-au copt, ii servim cu unt si patrunjel verde tocat.
Noi am servit cu salata de cruditati.


Comentarii