Tagliatelle cu ton


Bine v-am regasit !
Pentru azi va propun o reteta destul de usoara, niste paste cu ton si sos de rosii.
Este o reteta potrivita pentru o cina gustoasa si satioasa !
Ingrediente :
250 g tagliatelle
300 g ton maruntit in suc propriu
1 ceapa mare rosie
3 catei usturoi
aproximativ 50/70 g rosii uscate
50 g masline verzi uscate
100 ml suc de rosii (bullion)
sare, piper
1 lingurita ulei de masline
parmesan
Mod de preparare:
Punem apa la fiert cu un praf de sare iar cand da in clocot adaugam pastele si le lasam la fiert .
Dupa ce s-au fiert le strecuram si le trecem sub un jet de apa rece.
Tocam ceapa si usturoiul intr-o lingurita ulei de masline iar dupa ce s-au calit adaugam tonul scurs bine, rosiile si maslinele taiate marunt.
Adaugam sucul de rosii, sare si piper dupa gust.
Lasam la fiert sosul pentru cca. 5 minute dupa care adaugam pastele si amestecam pe foc, pana se "umple" pastele cu sos.
Servim cu parmesan ras.
Pofta buna !


Comentarii