Tocanita de porc cu piure de cartofi

Bine v-am regasit !
Azi va propun o reteta pentru un pranz delicious !
Este o tocanita simpla cu carne de porc sau pui de ce nu si legume.

Ingrediente:

600 g pulpa de porc
2 morcovi mari
1 gogoșar
1 ceapa mare (2 mici)
2 linguri ulei
Sare, piper, boia
Pasta de ardei iute
Patrunjel verde
Curățăm legumele si le spălam.
Ceapa o tocam mărunt, morcovii ii tăiem feliuțe iar ardeiul cubulețe.
Punem la călit ceapa împreuna cu morcovii in 2 linguri de ulei încins.
După ce s-au călit, adăugăm carnea tăiată cubulețe si condimentele după gust.
Călim totul la foc mic pentru 4 minute, după care adăugăm apa cat sa acopere ingredientele.
Lasam la fiert aproximativ 20 de minute, pana cand carnea este aproape fiarta.
Adăugăm ardeiul si pasta de ardei iute si mai lasam la fiert cca. 10 minute.
La final adăugăm patrunjel verde tocat mărunt.
Noi am servit cu piure de cartofi si muratura.
Pofta buna !



Comentarii