Cannelloni cu urda si sos de unt cu miere






Bine v-am regasit !
Azi va propun un desert gustos, cannelloni cu urda dulce si un sos cremos aromat cu miere.
Ingrediente:
1/2 pachet cannelloni
500 g urda
2 oua
coaja rasa de la o portocala/lamaie
Pentru sos :
100 g unt
200 ml smantana lichida pentru gatit
3 linguri miere
Mod de preparare :
Amestecam urda cu coaja de portocala si cele 2 oua.
*Eu nu am adaugat zahar deloc, insa dupa preferinte se poate adauga 1 plic zahar vanilinat.*
Umplem cannelloni (nefierti) cu umplutura de branza si ii asezam intr-o tava unsa cu putin unt.
Separat topim untul impreuna cu mierea, o lasam putin sa se racoreasca dupa care amestecam cu smantana lichida.
Turnam amestecul peste cannelloni si dam tava la cuptor pentru cca. 30 de minute, pana se incheaga si se formeaza o crusta aurie deasupra.
Servim cald dar sunt la fel de gustosi si reci !
Enjoy ! 



Comentarii