Rulada cu paste si branza dulce
Ingrediente:
200 g tagliatelle
500 g
branza de vaci
4 oua
coaja rasa de la o portocala
50 g caise uscate
50 g
goji
1 plic
zahar vanilinat
2 linguri zahar
Mod de
preparare:
Prima
data punem la fiert pastele in apa cu sare.
Le
strecuram si le trecem sub jet de apa rece.
Amestecam branza cu 3 oua, zaharul, coaja de
portocala si fructele taiate .
Tapetam
o forma de chec cu hartie de copt si asezam un strat de paste, turnam
compozitia de branza dupa care acoperim cu paste.
Ungem
totul cu un ou batut si presaram zahar.
Dam tava la cuptor pentru cca 40 de minute,
pana se incheaga compozitia de branza.
Pofta
buna !
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!