Banana Bread cu fulgi de ciocolata


 Ingrediente :

4-5 banane
4 oua
400 g făina albă
200 g unt la temperatura camerei
150 g zahăr brun
300 ml iaurt
1 plic praf de copt
1 lingura scortisoara
1 lingura coaja rasa de lămâie
Esența de vanilie ( Opțional )
2 linguri fulgi de ciocolata
Mod de preparare:
Mixam untul împreuna cu zaharul brun.
Adăugăm ouăle, scortisoara, esența de vanilie după gust si mixam.
Incorporam coaja de lămâie, bananele pisate si iaurtul.
La final adăugăm făina cernută împreuna cu praful de copt si omogenizam totul.
Turnam compoziția intr-o tava (20x30) tapetata cu hârtie de copt si presaram deasupra fulgii de ciocolata.
Dam tava la cuptor la foc mic pentru cca. 40 de minute, pana se rumenește frumos si marginile se desprind de tava.
Enjoy! 






Comentarii