Fursecuri cu banane si ciocolata


 Aceste fursecuri si-au făcut apariția datorită unor banane care deja incepeau sa se înnegrească.

Sunt moi (se păstrează moi câteva zile) si foarte aromate ❤️
Ingrediente:
100 g ciocolata albă
250 g miez banane
60 g unt
70 g zahăr alb
2 oua
300 g făina albă
100 g Oreo crumbs
1 plic praf de copt

Mod de preparare :
Pentru început topim ciocolata împreuna cu untul pe bain-Marie si lasam sa se răcorească.
Mixam ouăle întregi cu zaharul, adăugăm ciocolata topita, făina cernută împreuna cu praful de copt si mixam pana se încorporează total.
La final adăugăm 100 g Oreo crumbs si incorporam cu ajutorul unei linguri.
Dam aluatul la rece (congelator) pentru 2 ore.
Scoatem aluatul de la rece si formam mingiute pe care le așezăm intr-o tava pe hârtie de copt.
Coacem fursecurile pentru cca. 10-12 minute.
După cele 10-12 minute, fursecurile vor fi destul de moi însă nu le țineți mai mult la cuptor, ele se vor “intarii” cand se răcesc.
!Daca va ies mai multe fursecuri( mai mult de o tava) pana se coace prima tava trebuie sa ținem aluatul(fursecurile) la rece.
Enjoy! 





Comentarii