Pizzete din vinete




O retete dietetica,de post sau vegetariana.
Aceste pizzete pe "blat" de vinete,peste care puteti adauga ce umplutura doriti,sunt foarte gustoase si sunt potrivite pentru o cina usoara.
Reteta mea este facuta in toamna,cu ingrediente proaspete din gradina,dovleacul il puteti inlocui cu dovlecel.
 Ingerdiente:
  • 1 vanata - mare
  • cca 100 g dovleac
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • muguri de pin
  • Ketchup (homemade)
  • sare si piper

Mod de preparare:

Taiem vanata felii potrivit de groase, presaram sare si le lasam deoparte pentru a iesi amareala din ele.
 Dovleacul curatat il dam pe razatoarea mare. 
Ceapa o taiem julien.
 Rosia o taiem cubulete, iar patrunjelul il tocam. 
Amestecam ingredientele de mai sus intr-un bol si condimentam cu sare si piper dupa gust. 
Spalam feliile de vanata, le ungem cu ketchup si adaugam 1-2 linguri din compozitia de mai sus. 
Presaram cativa muguri de pin si punem pizzetele intr-o tava pe foaie de copt. 
Dam tava la cuptor pentru cca 25-30 de minute.

Pofta Buna!



Comentarii

Trimiteți un comentariu

Daca iti place lauda-ma,daca nu,barfeste-ma dar nu prea tare !!